Stap voor stap

HollandsOntwerp denkt mee 
Je wil je zichtbaar maken maar weet niet wat de beste vorm of medium is? Je wilt dat graag professioneel aanpakken. HollandsOntwerp denkt graag met je mee.


HollandsOntwerp maakt contact 
Persoonlijk contact is kenmerkend en zorgt dat het ontwerp optimaal aansluit bij jouw vraag. Samenwerking maakt alle partijen betrokken en vergroot de kwaliteit. Met korte lijnen ontstaan er vlotte trajecten met snel een zichtbaar resultaat.


HollandsOntwerp pakt aan
Om je vraag of verhaal zo goed mogelijk visueel te vertalen gaan we eerst in gesprek. Hierin wordt je vraag concreet gemaakt. Inzoomen, structureren en de ruis verwijderen om tot de kern te komen. Het beeld dat daarbij ontstaat wordt uitgewerkt en in diverse schetsontwerpen gepresenteerd. De voorkeursrichting wordt vervolgens verder uitgewerkt tot een eindresultaat.


HollandsOntwerp handelt 
Naast het denken ligt de focus op doen. Van concept tot realisatie. Van eenvoudige opdrachten als een flyer tot complexere opdrachten zoals een campagne of een nieuwe identiteit met implementatie tot en met op de gevel aan toe.


HollandsOntwerp verzorgt
Door jarenlange ervaring, opgedane kennis, organisatorische vaardigheden én een uitgebreid netwerk van professionals is er veel mogelijk. Wat kan HollandsOntwerp voor jou verzorgen?


Beeld in plaats van tekst? Bekijk dan de projecten. “Met plezier (samen)werken en op zoek naar de passende oplossing”