Werkwijze

HollandsOntwerp denkt mee over de vorm of het beste medium voor jouw zichtbaarheid. HollandsOntwerp helpt eerst de kern van de boodschap boven tafel te halen. Om deze vervolgens via het juiste medium uit te drukken. Of het nou een logo, brochure of animatie is, alles wordt uitgedrukt in je eigen karakteristieke, visuele signatuur.

HollandsOntwerp maakt persoonlijk contact voor een optimale aansluiting van het ontwerp bij jouw vraag. Korte lijnen zorgt voor vlotte trajecten met snel zichtbaar resultaat. Betrokkenheid van de opdrachtgever vergroot de kwaliteit van het eindresultaat.

HollandsOntwerp pakt aan met eerst een persoonlijk gesprek om jouw boodschap of verhaal zo goed mogelijk visueel te kunnen vertalen. Je vraag wordt concreet gemaakt om tot de kern te komen. Dan volgt de visuele studie, uitwerking en presentatie. De uitwerking van de voorkeursrichting tot het eindresultaat.

HollandsOntwerp handelt naast meedenken en sparren over het juiste medium bij de boodschap. Of het nou een logo, huisstijl, campagne, brochure of animatie is, alles wordt consistent ontworpen in je eigen karakteristieke, visuele signatuur.Van concept en ontwerp tot realisatie.

HollandsOntwerp werkt samen met de opdrachtgever en derden. Met jarenlange ervaring, kennis, organisatorische vaardigheden én een uitgebreid netwerk van professionals is geen vraag te gek.
Wat kan HollandsOntwerp voor jou betekenen?

Liever beeld in plaats van tekst? Bekijk dan de projecten. “Met plezier (samen)werken en op zoek naar de passende oplossing”

Foto: Annet Delfgaauw