Onze aanpak

HollandsOntwerp denkt mee 
Wat is een juiste vorm of medium voor jouw zichtbaarheid? HollandsOntwerp helpt je graag de kern van de boodschap boven tafel te halen en deze uit te drukken in een eigen karakteristieke visuele signatuur van de organisatie.


HollandsOntwerp maakt contact 
Persoonlijk contact zorgt voor een optimale aansluiting van het ontwerp bij jouw vraag. Met korte lijnen ontstaan er vlotte trajecten met snel een zichtbaar resultaat. Samenwerking zorgt voor betrokkenheid en vergroot de kwaliteit.


HollandsOntwerp pakt aan
Om je boodschap of verhaal zo goed mogelijk visueel te vertalen gaan we eerst in gesprek. Hierin wordt je vraag concreet gemaakt. Inzoomen, structureren en de ruis verwijderen om tot de kern te komen. Het beeld dat daarbij ontstaat wordt uitgewerkt en in diverse schetsontwerpen gepresenteerd. De voorkeursrichting wordt vervolgens verder uitgewerkt tot een eindresultaat.


HollandsOntwerp handelt 
Naast het meedenken ligt de focus op doen. Van concept en ontwerp tot realisatie. Van eenvoudige opdrachten als een flyer tot grote of complexere opdrachten zoals een tentoonstelling, campagne of een nieuwe identiteit. Met implementatie tot en met op de gevel aan toe.


HollandsOntwerp werkt samen
Door jarenlange ervaring, kennis, organisatorische vaardigheden én een uitgebreid netwerk van professionals is er veel mogelijk. Wat kan HollandsOntwerp voor jou verzorgen?


Beeld in plaats van tekst? Bekijk dan de projecten. “Met plezier (samen)werken en op zoek naar de passende oplossing”