Stichting Elckerlyc

Nieuwe huisstijl, restyle logo, illustraties, infographics, brochures, animaties, website en relatiegeschenken, 2014 – heden

Stichting Elckerlyc is gevestigd in Vlaardingen. Zij begeleidt mensen in nood en biedt tijdelijke opvang bij herstel van zelfredzaamheid. Met veel aandacht voor het kind die de toekomst zijn. Van de nood een deugd maken. Er was ook noodzaak om de waarde en relevantie van de stichting zichtbaar te maken. Het moest duidelijker en transparanter. I.s.m. Bureau Bunk (illustraties) is de complete huisstijl ontwikkeld.

De illustraties zijn onmisbaar in de huisstijl en vormen een belangrijk stijlelement voor de zichtbaarheid. De illustratieve (huis)stijl komt terug in alle interne en externe communicatiemiddelen. Zo ook in dit animatiefilmpje.

In 2019 bestaat Stichting Elckerlyc 40 jaar. Een jubileum dat bekroond is met een jubileumboek. Met een tijdsbalk voorzien van archiefbeeld, een verhaallijn van 40 jaar in een notendop en persoonlijke interviews (Marleen Bos, Schrijfwerk) met portretten (Maarten Roukema). Door corona was afstand noodzakelijk en zijn er twee filmpjes gemaakt die je rondleiden in de bruikleenwoningen.