Goodvibestore

goodvibestore_raam buiten4

Goodvibestore maakt verschillende creaties die een ‘goodvibe’ hebben en daardoor een extra dimensie krijgen. In het atelier annex winkel wordt alles bedacht en op enkele dingen na, ook daadwerkelijk gemaakt. Midden in de historische binnenstad van Haarlem binden zich de “Vibes” van Charlotte Lopuhaä. Haar kleurrijke roots en eigen kijk op het leven zijn terug te vinden in het ontwerp van kleding, sieraden, tassen en accesoires.

 

Logo’s en kleine huisstijlen

IMG_7946.JPG

Sommige opdrachtgevers hebben enkel een logo en een kleine huisstijl nodig om verder te gaan. Dat kan natuurlijk ook. Als de basis voorradig hebt en je zelf handig bent met communicatie uitingen kun je het zelf verder implementeren en je zichtbaar maken.

 

Ingrid Natuurlijk!

Boom tuinboek

Ingrid Natuurlijk! legt onder andere schooltuinen aan, geeft les en advies op gebied van natuur. Door haar praktische benadering wordt tuinieren een stuk leuker. Haar lesmethode ‘Onderzoekend Tuinieren’ ontwikkeld voor de middenbouw van het primair onderwijs op de eigen schooltuin, wordt inmiddels door diverse scholen toegepast.

 

SpaanIt

spaanit_logo01

SpaanIt is een taalinstituut, Spaans en Italiaans. Professionele taalcursussen op maat voor het bedrijfsleven en particulieren (zowel volwassenen als kinderen). 
Onderscheidend is het coachingsprogramma voor ouders ter ondersteuning bij het tweetalig opvoeden van hun kind(eren). Ook verzorgt SpaanIt (beëdigde) Spaanse of Italiaanse vertalingen van teksten en documenten.

 

Rijn Vogelaar

superpromoter_stempel

Rijn Vogelaar is o.a. auteur van de enthousiasme trilogie, Flame, Flow & Flood en oprichter van de Superpromotor Academy. De Superpromoter Academy is er voor iedereen die gelooft in de kracht van enthousiasme.

 

Top van Noord

topvannoordlogo

Top van Noord is de bewonersvereniging van het ‘oude Noorden’ in Rotterdam. Zij organiseert verschillende activiteiten in en met de de buurt om de participatie te vergroten en de leefkwaliteit te bevorderen.

 

Bureau Blussé

BureauBlusse05

Bureau Blussé is het agentschap van Sophie Blussé , freelance project manager en kunstenaar op het gebied van jazz, pop en wereldmuziek. Bureau Blussé is gevestigd in Rotterdam.